spinnenprobleem, uw partner bij spinnen en insecten overlast

Last van spinnen of insecten?

Wat is het probleem met spinnen?

Al op jonge leeftijd komen we in aanraking met spinnen en hun web. Spinnen komen in Nederland voor in vele soorten. Voor velen van ons zijn spinnen zeer beangstigend. De in Nederland en België voorkomende soorten zijn echter niet gevaarlijk voor de mens.


Spinnen zijn niet gevaarlijk
Sommige grotere soorten kunnen wel bijten maar de meeste soorten komen niet door onze huid heen. Zelfs als dat wel gebeurt, is het gif van deze soorten niet zo sterk dat er meer optreedt dan een rood plekje. Spinnen zijn dus niet gevaarlijk maar wel vervelend aan de woning, caravan, boot of bedrijf. Ongewild een hap spinrag in uw mond hebben komt u waarschijnlijk bekend voor en is niet echt lekker.

Waarom is een behandeling belangrijk?
Spinnen voeden zich onder andere met muggen en andere insecten die op de verlichting op en rond ons huis of bedrijf afkomen. Kijk maar eens goed naar de verlichting rond uw huis. De spin heeft er vaak een mooi web gespannen. Met dit web worden muggen en andere insecten gevangen en daarna door de spin opgegeten. Dit brengt uitwerpselen met zich mee die samen met het spinrag het aanzicht van ons huis/boot/caravan/bedrijf ontsieren. De uitwerpselen zijn tevens slecht voor uw schilderwerk vanwege het zuur wat in de uitwerpselen aanwezig is. Een behandeling is dus ook beter voor uw schilderwerk.

Lees meer over onze werkwijze
Prijsindicatie
Maak een afspraak

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Laat een belverzoek achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel me terug form

Wij werken milieuvriendelijk

Chemische bestrijdingsmiddelen belasten het milieu sterk en kunnen voor de mens zeer schadelijk zijn. De risico's worden hoger bij gebruik binnenshuis. Wij willen u graag van uw spinnenprobleem afhelpen maar wel op een voor u en het milieu juiste en niet belastende manier. Door het gebruik van ons biologisch afbreekbaar product doen wij dit.
Lees meer over onze werkwijze
Contact opnemen