spinnenprobleem, uw partner bij spinnen en insecten overlast

Onze werkwijze

Ons product is 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig voor spinnen, insecten en ongedierte.

Spinnen en insecten worden opgegeten door vogels en vissen. Wanneer de spin zou uitsterven onstaat er vogel- en vissterfte.100% Biologisch afbreekbaar en niet giftig!
Spinnenprobleem verwijdert bij u zoveel mogelijk de spinnen en hun web. De spinnen worden verwijderd van de ramen. De oude locaties worden vervolgens ingespoten met ons NIET GIFTIGE product. Ons product creëert een beschermlaag op de met ons product behandelde plaatsen. Dit is een mechanische barriere. Deze mechanische barriere voorkomt dat het web van de spin hecht en zodoende zoekt de spin zijn heil ergens anders. Immers, het web van de spin is essentieel voor de woonomgeving van de spin. Als de spin geen web meer kan plaatsen verlaat hij deze omgeving.

Waarom milieubewuste producten?
Chemische bestrijdingsmiddelen belasten het milieu sterk en kunnen voor de mens zeer schadelijk zijn. De risico s worden hoger bij gebruik binnenshuis. Wij willen u graag van uw spinnenprobleem afhelpen maar wel op een voor u en het milieu juiste en niet belastende manier. Door het gebruik van ons biologisch afbreekbaar product doen wij dit.

Ons product
Ons product is een krachtig natuurproduct, op basis van algen en kruidenextracten, en is ideaal ter voorkoming van spinnen en insecten. Daarnaast conserveert ons product de ondergrond tegen vervuiling aangebracht door spinnen, luis, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint. Ons product blijft 2 maanden werkzaam. De grootte van de spinpopulatie en weersinvloeden hebben wel hun invloed op deze periode. In deze periode zullen spinnen zich niet opnieuw gaan nestelen.

Prijsindicatie
Maak een afspraak

De vele voordelen van Spinnenprobleem

GEEN bestrijdingsmiddel

GMP, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

NIET giftig en 100% biologisch afbreekbaar

Geen spuitlicentie nodig

GEEN etsende werking

Transparant product

Creëert een mechanische barriere

Ideaal te gebruiken op (woon)boten

Wij werken milieuvriendelijk

Chemische bestrijdingsmiddelen belasten het milieu sterk en kunnen voor de mens zeer schadelijk zijn. De risico's worden hoger bij gebruik binnenshuis. Wij willen u graag van uw spinnenprobleem afhelpen maar wel op een voor u en het milieu juiste en niet belastende manier. Door het gebruik van ons biologisch afbreekbaar product doen wij dit.
Maak een afspraak